Helsehuset, 1. sal
Hold-an Vej 5, 2750 Ballerup    
Forside Information Privatklinik Øre-næse-halsklinikken Undersøgelse og behandling Operationer Høreapparatbehandling Kontakt
     
topbanner
Forside > Kontakt Print
Kontakt/beligenhed
Speciallæge Alice Walsteds klinik er beliggende på 1. sal i Helsehuset både angående øre-næse- halsklinikken og Ballerup privatklinik . 

Helsehuset er centralt beliggende i Ballerup og er en sidebygning til Ballerup Rådhus med gode parkeringsforhold  (Helsehuset er bygningen helt til venstre når man står på den store parkeringsplads foran Rådhuset).   Der er S-tog forbindelse til Ballerup og gåafstand til Ballerup Rådhus/ Helsehuset. Der kører flere busser direkte til Rådhuspladsen foran Helsehuset. Se i øvrigt krakkort. 

HANDICAPADGANG

Klinikken er handicapvenlig og er med elevator tilgængelig for patienter i kørestol . De bedes i forbindelse med tidsbestillingen informere personalet, såfremt De ønsker at medbringe kørestol. Såfremt De har brug for en personlig assistent bedes denne ledsage Dem.

OBS: Medbringer De elektrisk kørestol,  el-scootere til udendørsbrug for gangbesværede, må disse ikke bringes ind i klinikken, men skal efterlades på gangen af hensyn til hygiejnen.

BARNEVOGNE

Bedes venligst parkeret i gangen lige udenfor klinikkens venteværelse og må, grundet hensyn til plads,  øvrige patienter og hygiejne, ikke medbringes inde i klinikken


ADRESSER

Hold-an Vej 5, 1. sal i Helsehuset

2750 Ballerup

  

TELEFON  44660067 og 39393320    

Klinikkens hovednummer er 44 66 00 67 . Vi besvarer så mange opkald som muligt i hele dagstiden  og vores telefonsvarer giver info om klinikkens drift , evt  sygdom lukning etc.

Tidsbestilling med kø funktion på telefon nummer 39393320  dagligt fra 8 .15 - 9  og igen fra 13-13.30 

På dette nummer kan også indtales afbud. Husk tal tydeligt indtal navn og CPR og dato for aflysning.

MAIL  Du har ikke mulighed for at sende e-mail til klinikken Alle spørgsmål om sygdom og behandling og svar på prøver skal stilles direkte til lægen i forbindelse med konsultationen eller telefonisk 

Der kan ikke bestilles tid pr brev eller mail.


Der er telefontid til HØREAPPARATKLINIKKEN hver tirsdag mellem 9-10 på tlf 41410107.. Her kan også indtales besked

Henvendelser for private patienter og  patienter med sundhedsforsikring til Ballerup Privatklinik kan ske på vore vanlige numre samt på tlf 44660162. Denne telefon besvares altid når vi er ledige- Info om klinikdrift dog altid på hovednummer.


FERIE 

se venligst under Region hovedstadens praksis information 

 


 
Tlf: 44 66 00 67  
by hellomom.dk