Helsehuset, 1. sal
Hold-an Vej 5, 2750 Ballerup    
Forside Information Privatklinik Øre-næse-halsklinikken Undersøgelse og behandling Operationer Høreapparatbehandling Kontakt
     
topbanner
Forside > Kontakt Print
Kontakt/beligenhed
Speciallæge Alice Walsteds klinik er beliggende på 1. sal i Helsehuset både angående øre-næse- halsklinikken og Ballerup privatklinik . Helsehuset er centralt beliggende i Ballerup og er en sidebygning til Ballerup Rådhus med gode parkeringsforhold og nær offentlige transportmidler (Helsehuset er bygningen helt til venstre når man står på den store parkeringsplads foran Rådhuset).  

HANDICAPADGANG

Klinikken er handicapvenlig og tilgængelig for patienter i kørestol. De bedes i forbindelse med tidsbestillingen informere personalet, såfremt De ønsker at medbringe kørestol. Såfremt De har brug for en personlig assistent bedes denne ledsage Dem.

OBS: Medbringer De elektrisk kørestol,  el-scootere til udendørsbrug for gangbesværede, må disse ikke bringes ind i klinikken, men skal efterlades på gangen af hensyn til hygiejnen.

BARNEVOGNE

Bedes venligst parkeret i gangen lige udenfor klinikkens venteværelse og må, grundet hensyn til plads,  øvrige patienter og hygiejne, ikke medbringes inde i klinikkenAdresser:
Ballerup Privatklinik
Helsehuset, 1.sal
Hold-an Vej 5, 2750 Ballerup

Øre-næse-halsklinikken:
Speciallæge, dr. med. Alice Walsted
Helsehuset, 1. sal
Hold-an Vej 5, 2750 Ballerup


Telefon
Hovednummer for ALLE henvendelser både til øre-næse- halsklinik, til privatklinikken  44 66 00 67
Afbud kan indtales på telefon 42501575


Telefon til høreapparatklinik kan også ske på hovednummeret, men der er en direkte telefon til høreassistenten  (tirsdag 9-10) hvor man kan indtale en besked eller afbud  på tlf 41410107

Der kan ikke bestilles tid pr brev eller mail.

Der er S-tog forbindelse til Ballerup og gåafstand til Ballerup Rådhus/ Helsehuset. Der kører flere busser direkte til Rådhuspladsen foran Helsehuset. Se i øvrigt krakkort.

 
 
Tlf: 44 66 00 67  
by hellomom.dk